• Gemeente Wassenaar
  • Woonhuis

Klimaattafel Stadsnatuur op woensdagavond 1 juni

Welke planten en dieren zijn er te vinden in ons dorp? En hoe kun jij bijdragen aan een verbetering van de stadsnatuur? Pieter Aaldring van de Groene Meent gaat daarover vertellen op woensdagavond 1 juni van 19.30 tot 22.00 uur in theater de Warenar. Dan organiseert de gemeente namelijk hét duurzame platform van Wassenaar: de Klimaattafel. Ook zal het initiatief Samen Slim Rijden iets vertellen over hoe het gaat met hun project. Het doel van de Klimaattafel is dat inwoners, ondernemers en gemeente samenwerken aan het bereiken van een duurzaam Wassenaar. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Ben jij benieuwd naar inspirerende groene en duurzame initiatieven binnen Wassenaar? Meld je dan aan voor de Klimaattafelbijeenkomst op klimaattafel@wassenaar.nl. Je kunt ook online (via Youtube) de bijeenkomst live volgen. Vermeld bij je aanmelding of je komt of online meekijkt.

Gepubliceerd op
23 mei 2022

Alle nieuwsberichten

Overig nieuws

Duurzaamheidsavond op 15 mei 2019

Laat je inspireren door Workshops, de informatiemarkt met o.a. De Groene Grachten en Pitches door inwoners van Wassenaar, op 15 mei 2019, vanaf 17.30 tot 20.30 uur, locatie: Sterrenbad, Wassenaar.

Lees verder

Klimaattafel op donderdag 20 juni in de Dorpskerk

De gemeente Wassenaar organiseert op donderdag 20 juni een Klimaattafel in de Dorpskerk. Netwerken, kennisdelen en samenwerken aan een duurzaam Wassenaar staan tijdens de bijeenkomst centraal.

Lees verder

Klimaattafel in het teken van verduurzamen monumenten

Om kennis, ervaring en ideeën over verduurzaming samen te brengen, organiseerde de gemeente Wassenaar op donderdag 20 juni een Klimaattafel. Zo’n 35 geïnteresseerden bezochten de bijeenkomst in de Dorpskerk die in het teken stond van het verduurzamen van monumenten. 

Lees verder