Over De Groene Forten Menukaart

De Groene Menukaart voor forten is een initiatief van De Groene Grachten en Stichting Liniebreed Ondernemen, en tot stand gekomen dankzij steun van de Provincie Noord-Holland.

Team achter De Groene Forten Menukaart

Rianne den Ouden

Duurzaam adviseur
De Groene Grachten

 linkedin  mail

suze

Suze Gehem

Directeur
De Groene Grachten

twitter  linkedin  mail

titia

Titia de Zeeuw

Marketing Manager
Stichting Liniebreed Ondenemen

 linkedin  mail

juke

Juke van Niekerk

Directeur
Stichting Liniebreed Ondenemen

 linkedin  mail

Over De Groene Grachten

De Groene Grachten is de initiator van De Groene Menukaart. Wij verduurzamen in heel Nederland oude gebouwen, van kerk tot woning en van museum tot fort. Wij helpen u graag met de verduurzaming van uw fort of vesting.

Wubbo Ockels richtte de organisatie op met de volgende woorden: “Als zelfs een eeuwenoud grachtenpand duurzaam kan, dan kan het toch overal!”. Met de opgedane specialistische kennis over het verduurzamen van oude gebouwen, is De Groene Grachten inmiddels actief voor pandeigenaren in het hele land. Dit kunnen wij voor u betekenen:

  • Duurzaam advies: Wij geven persoonlijk advies over het verduurzamen van een pand. Hierin werken we alle details uit, zowel technisch en financieel als op vergunningen. Zo weet u exact wat er in uw situatie mogelijk is op energiebesparing, duurzame opwekking, materialen, water, etc.
  • Bouwbegeleiding: Wilt u naar aanleiding van het advies tot actie overgaan? Wij kunnen de uitvoering van de plannen ook begeleiden. Wij ontzorgen van vergunning tot financiering, kennen uitvoerders met ervaring en nemen indien gewenst het bouwmanagement op ons.
  • Innovatieve projecten: Wij hebben ruime ervaring met het managen van innovatieve, groene projecten.

Over Stichting Liniebreed Ondernemen

Stichting Liniebreed Ondernemen heeft als doel te zorgen voor een duurzame, maatschappelijke en economische benutting van de Waterlinies in Nederland. Door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen, met respect voor ons culturele erfgoed en de natuur, willen wij ervoor zorgen dat zoveel mogelijk Nederlanders met volle teugen van de veelzijdigheid van forten en waterlinies kunnen genieten. Met als doel het behoud van ons unieke erfgoed voor volgende generaties. Onze stichting vormt de verbinding tussen het erfgoed, overheden en de ondernemers op en rond forten. SLO staat voor netwerk, advies, initiatief en innovatie voor en door ondernemers in de Waterlinies. Ze organiseert bijzondere liniebrede evenementen met het fortenerfgoed als decor. SLO biedt services op het gebied van marketing, publiciteit, centrale inkoop, kennis en netwerk.

de-groene-grachten-logo

provincie-noord-holland

1-logo-fortennl-label2

1-logo-slo

Loading...